Winkel & Hapjes

Winkelproducten:

In de winkel van JP Vincken & Zn. op de Daalseweg 31 kun je verschillende huisgemaakte producten kopen voor thuis of in de lunchroom. Het steeds wisselende aanbod bestaat onder meer uit diverse soorten quiches, lasagnes, verse pesto en humus. Lekker voor bij de koffie in de winkel of voor thuis op de bank is een stukje brownie of bijvoorbeeld een punt van mijn blauwe bessen-limoentaart. Ook zal ik regelmatig een grote pan met seizoensoep maken, welke je als lunch kan bestellen bij JP Vincken & Zn. of waarvan je een bakje mee kan nemen voor thuis.

Neem een kijkje in de vitrine in de winkel of vraag naar het actuele aanbod van die dag. Wil je er zeker van zijn dat je niet achter het net vist, stuur dan even een mailtje naar madebymarn@gmail.com en informeer naar het actuele aanbod of naar de mogelijkheid om te bestellen.

Hapjes:

High tea, high wine of een borrel met familie of vrienden? Ik maak graag de hapjes voor je! Stuur een mailtje naar madebymarn@gmail.com en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.