Dit is Made By Marn

MarnZWAls kleine jongen was ik vroeger al vaak in de keuken aan het ”helpen” met koken. Als 4-jarige kleuter had ik mijn eigen kleine pannetje op het fornuis staan, waarin ik zelf mijn aardappeltjes of mini-hamburgertje bakte. Toen ik op kamers ging wonen in Nijmegen was een bijbaan als afwasser in de keuken van restaurant de Schat dan ook een logische keuze. In die periode ging er een culinaire wereld voor me open doordat ik in aanraking kwam met de meest heerlijke producten en bereidingswijzen.

Toen tien jaar geleden restaurant Plaats 1 haar deuren opende in Nijmegen en ik daar een plaatsje in de keuken kon krijgen, aarzelde ik dan ook geen moment. Onder de vleugels van chef-kok en eigenaar Daan Duives heb ik met veel plezier ruim acht jaar gewerkt in zijn keuken waarbij smaak altijd voorop stond.

Nadat ik mijn studie rechten had afgerond, ben ik op een advocatenkantoor in Amsterdam gaan werken. Daar kwam ik er al snel achter dat ik het koken te veel miste en heb ik er voor gekozen om Made by Marn te beginnen. Voor een lekkere en verse maaltijd in Nijmegen kun je dus terecht bij Made by Marn. Je vindt Made by Marn op de Daalseweg 33 met het groene luifel.

Dus herken jij jezelf ook in dit onderstaand gesprek? Dan is Made by Marn de oplossing voor je!

“Pff, ik heb geen puf meer om na een dag hard werken of studeren nog boodschappen te doen en te koken hoor.”

“(zucht) Nee ik ook niet, maar ik heb ook geen zin in wéér een frietje of pizza.”

“Nee inderdaad, maar die maaltijdsalade van de supermarkt van gisteren was ook smakeloos en leek bovendien vorige week al in de verpakking gedaan te zijn.”

“Haha, waarschijnlijk tegelijkertijd met de stoommaaltijd die ik gisteren had. Hadden ze trouwens mijn groenten per ongeluk in jouw salade gestopt?”